Tuesday, 12 September 2017

LANGSIR MASAI



Untuk baca entri lama Borong Kain Langsir di Masai, sila sidai di SINI.

Kelmarin, setelah tiga pekan (baca, 3 weeks), akhirnya langsir yang ditempah sudah siap untuk diambil dari kedai langsir. Kalau beli di Nilai 3, tunggu 2 jam sahaja sudah siap kan.

Blog bukanlah hakmilik kekal.

9 comments:

  1. Belum pernah tempah langsir, selalunya jahit sendiri sebab langsir simple je....

    ReplyDelete
  2. Satu set untuk semua tingkap ekkk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep betul, satu set corak yg sama semua utk semua tingkap, pintu bilik semua2 lahh., hehe2

      Delete
  3. Cantik..alhamdulillah berlangsir baru la nampaknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. berlangsir baru selepas raya., hehe2 timekaseh mkcikPC

      Delete
  4. Senang tempah aje langsir ni.
    Tau siap.
    Tapi kalau pandai jahit sendiri lagi jimat

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lar kang WP, mana yg mudah., kalo kaki bangku mana nak menjahitnyer sendirik., hehe2

      Delete

wak kaca wak cermin,
Lepas baca harap komen. OTLalat

House Fly